LPG CNG Yedek Parça

Web Sitemize Hoşgeldiniz!

LPG Market

LPG Dönüşüm Hizmetleri

Servisimizde karbüratörlü, enjeksiyonlu ve direkt enjeksiyon teknolojisine sahip tüm araçlara LPG dönüşüm hizmeti verilmektedir.

 

Servisimizde, dünyanın en kaliteli ve servis ağı güçlü LPG markalarının montajı yapılmaktadır. Sorunsuzluğu ile bilinen bu markalar 2 yıl veya 100.000 km. (hangisi önce dolarsa) garantilidir. Garanti koşullarının devam edebilmesi için periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırmanız gerekir. Tüm bakımlar yetkili servislerde yapılmalı ve size verilen kitapçığa işletilmelidir.

 

Montaj için servisimize gelen aracınızın durumu, öncelikle kontrol edilir. Aracın LPG'de sorunsuz çalışabilmesi için, benzinli durumunda da hiç bir sorun olmaması gerekir. Aksi taktirde benzin sistemindeki arızalar LPG sistemini de olumsuz olarak etkiler. Aracınızın benzinli halinde bir sıkıntı varsa problem giderildikten sonra montaja alınır. Aracın özelliklerine göre takılacak kit alternatifleri müşteriye sunulur. Bütçesine en uygun ve araca en ideal kit montajı yapılır.

 

Takılacak sistemin fiyatları distribütör firma tarafından belirlenmektedir. Kredi kartına taksitlendirme seçeneklerimiz bulunur. Aracınızdan elde ettiğiniz tasarruf sayesinde, taksitler kendi kendine ödenir. Sistemin kendisini amorti etme süresi aylık yapılan km. miktarına ve takılan sistemin fiyatına göre değişir. Takılan tüm sistemlerde hiçbir performans kaybı yaşamadan, ortalama %40 oranında tasarruf sağlarsınız. Yılda 15000-20000 km. yol yapan bir araç, 2500 TL'lik bir sistemi yaklaşık 1 yılda amorti eder.

 

Montaj sonrası, fatura, proje, vb. gerekli tüm belgeler tarafınıza teslim edilir. 1 ay içerisinde, montaj yapılan ilde MMO'na giderek aracınızın LPG'sini işletmeniz gerekmektedir. Ardından TÜVTürk muayenesini yaptırarak, ruhsatınızı emniyetten teslim alabilirsiniz.